4 Şubat 2017 Cumartesi

inaktif


     İnaktif olmak demek aktif olmanın tam tersidir. Bir oyuncunun adasındaki şehrindeki isminin yanında "(i)" yazısının bulunuyorsa ve şehir ismi silik yazıda ise o kişi inaktiftir.. Bu tür hesaplar oyuna belli bir süre girmedikleri için inaktif duruma düşerler. Bu oyuna girmeme süresi ise farklılık göstermektedir. Aşağıda bu durumları açıklayacağım.
 

       İnaktif Hesapların Silinme Süreleri:

1. Durum: Bir oyuncu oyuna kayıt olduğu andan itibaren 5 saat içinde hiçbir işlem, bina basımı vb. şeyler yapmıyorsa o 5 saatin sonunda kayıt silinir.
2. Durum: Bir oyuncu ilk defa hesap açtıktan sonra oyunun oynar da 7 günden sonra hesabına girmez ise en son girdiği tarih ve saatten itibaren 2 gün sonra inaktif olur. İnaktif olduktan sonra ise 2 gün içinde silinir.
3. Durum: Bir oyuncu kayıt olduktan sonra 2 hafta ile 1 ay arası oyunu aktif olarak oynar iken bu süreler içinde oyunu bıraktığı tarih ve saatten itibaren 7 gün içinde inaktif olur. İnaktif olduktan sonra ise 7 gün içinde silinir.
4. Durum: Bir oyuncu kayıt olduktan sonra 1 ay ile 3 ay arası bu oyunu oynar ve bu süreler içinde oyunu bırakırsa, bıraktığı tarih ve saatten itibaren 7 gün sonra inaktif olur. İnatif olduktan sonra ise 14 gün sonra silinir.
5. Durum: Bir oyuncu kayıt olduktan sonra 3 ay oyunu aktif olarak oynar ve oyunu bıraktığı takdirde, bıraktığı zaman ve saatten itibaren 7 gün içinde inaktif olur ve inaktif olduktan sonra ise 30 günün sonunda hesabı silinir.
     
NOT:Daha önceden ambrosia satın almış hesaplar ise yukarıdaki şartlara uygun olarak silinirler fakat oyuncu tekrar giriş yapmışsa oyuna kaldığı yerden devam eder. Eski adasına yerleştirilir. Eğer eski adası dolmuş ise en yakın adaya yerleştirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder